Servei a domicili de la Biblioteca Municipal

print pdf
08/05/2020

Servei a domicili de la Biblioteca Municipal

La Casa de Cultura de Riudecols publica el catàleg de títols disponibles de la Biblioteca Municipal, tot engegant el servei de repartiment a domicili de llibres.

Com bé sabeu, la situació d'immensa excepcionalitat que vivim ha provocat, entre d'altres, el tancament de la Biblioteca Municipal, sense data concreta per una propera reobertura.

Des de l'Ajuntament de Riudecols es considera que l'accés al fons bibliogràfic de la Biblioteca és un pilar fonamental de la cultura del municipi i, per tant, s'emprèn el servei de repartiment a domicili dels títols que sol·licitin els socis/es de la Biblioteca.

Trobareu el catàleg de llibres disponibles al document annex, al final d'aquest comunicat.

Per sol·licitar un llibre, només cal que sigueu socis/es de la Biblioteca, i que envieu un correu electrònic al regidor de Cultura, en Josep Maria Pageo, a la següent adreça: jmpageo@riudecols.cat, tot indicant el títol que sol·liciteu i el vostre núm. de soci/a.

En cas que no sigueu socis/es i vulgueu gaudir d'aquest servei, us podeu fer socis/es sol·licitant-ho també per correu electrònic a: jmpageo@riudecols.cat, facilitant les següents dades:

Nom complet
DNI
Telèfon de contacte
Adreça postal
 

Pots consultar el document AQUÍ